Beurzen
Beursagenda 2019


Graag verwelkom ik u op de volgende beurzen:

De binnen - buitenbeurs van het voorjaar

Locatie:
Exclusive Spring Fair - Kasteel Groeneveld - Baarn
Groeneveld 2
3744 ML Baarn
Data: Tijdens het Paasweekend, van 19 t/m 22 april 2019, vindt op het landgoed van Kasteel Groeneveld in Baarn de hoogwaardige "binnen - buitenbeurs" plaats onder de titel Exclusive Spring Fair. Een unieke Woon- & Lifestylebeurs waarbij het volledige kasteel is omgetoverd tot een spannende "pop-up" departementstore.
Drie kasteeletages zijn gevuld met alle componenten voor een eigentijds luxueus leven, zoals Fashion & Beauty, House & Living, Art & Antiques, Lifestyle & Home Entertainment, Leisure & Travel en Jewelry & Watches. In de statige tuin achter het kasteel is een uitgebreide buitenbeurs met veel Home & Garden. Op de gezellige terrassen staan in het voorjaarszonnetje smaakvolle foodtrucks en muziek.
Openingstijden:
11.00-18.00 uur
Website:
www.exclusivespringfair.nl/
Locatie:
Art Breda
Breepark (gratis parkeren)
Bavelseparklaan (A27, afslag 15, Breda/Bavel, volg: Breepark. Navigatie stel in: Minervum, Breda)
4817 ZX Breda
Data:
ART BREDA biedt een uitgewogen mix van kunst en antiek uit alle culturen en perioden. Specialisten op het gebied van oude schilderkunst, antiek, 20ste eeuws design, Aziatica, Art Deco, klokken, juwelen, zilver en nog veel meer tonen topstukken uit hun collecties in een aantrekkelijke ambiance. Daarnaast brengen galerieën voor hedendaagse kunst een breed scala aan schilder- en beeldhouwkunst, fotografie, glas en keramiek van bekende kunstenaars en jong talent.
Openingstijden:
za. 11 mei: opening voor genodigden 14 – 21 uur
zo. 12 mei t/m zo. 19 mei: 11:00 – 18:00 uur
do. 16 mei: 11:00 – 21:00 uur
Website:
www.artbreda.nl
Locatie:
Slot Zeist
Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist

Data:
Het tweejaarlijkse Kunst- en Antiek evenement in Slot Zeist begint een begrip te worden in Midden Nederland. Een uitgekiende selectie van de beste exposanten in de betoverende omgeving van het mooie Slot Zeist maken dat het bezoeken van dit evenement u een aanbod biedt van de beste, mooiste en meest unieke kunst en antiek.
De volgende editie zal plaatsvinden van 7 t/m 10 juni 2019.
Openingstijden:
11.00-18.00 uur
Website:
www.kunstenantiekevenement.nl